U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser voor een betere en veiligere ervaring.update

Crowdfunding Nederlands Heren Zitvolleybalteam

Als trotse partner is Utrecht Letselschade Advies nauw betrokken bij het Nederlands Heren Zitvolleybalteam (NHZT). Wij willen ze helpen om hun ultieme droom te verwezenlijken. Deze droom is kwalificatie voor de Paralympische Spelen in Rio 2016.

Road to RIO 2016

De mannen streven naar deelname aan de Paralympische spelen in Rio de Janeiro in 2016. Het is een extreme uitdaging, gezien een aantal prominente zitvolleyballanden die de Nederlandse mannen zullen moeten verslaan. Hiervoor is naast de aanwezige topsportmentaliteit het trainen en spelen op een hoger niveau noodzakelijk. Interlands, trainingskampen en de ontwikkeling van spelers en coaches dragen hier aan bij.

Bekijk onderstaande video om een goede indruk van deze uitdaging te krijgen:

Helpt u mee?

Helpt u het NHZT ook om hun droom te verwezenlijken? Ga naar de website Wij zijn Sport, waar u het team kunt sponsoren. Maak kennis met de spelers en lees hun verhalen op de website: Nederlands Heren Zitvolleybalteam.


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

René Toxopeus

Een vuist maken, het recht laten zegevieren! Dat klinkt groots. Maar voor mij is dat het mooiste van mijn vak. Een maximale verdediging van de financiële belangen van mijn cliënt, daar ga ik voor.

Neem contact op