Kosten letselschade advocaat

In letselschadezaken worden de advocaatkosten veelal betaald door de verzekeraar. In veel gevallen is een letselschadeadvocaat zelfs gratis voor slachtoffers, omdat de kosten worden verhaald op de verzekeraar als die de aansprakelijkheid heeft erkend.

Ook in andere gevallen hoeft een letselschadeadvocaat niet veel te kosten. Wij werken op basis van door de overheid gefinancierde rechtshulp. Ook bestaat de mogelijkheid dat de advocaatkosten door de rechtsbijstandsverzekeraar worden voldaan.

In alle gevallen hanteren wij duidelijke tarieven en leggen wij de gemaakte afspraken schriftelijk vast. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.

Wilt u weten waar u aan toe bent of bent u benieuwd naar wat wij in uw geval kunnen betekenen? Het eerste kennismakingsgesprek is bij Utrecht Letselschade Advies altijd gratis, ongeacht de uitkomst van het gesprek.

Bel of mail ons dus gerust: u zit nergens aan vast!

Neem contact op »


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Pierre van Geffen

Het beroep van advocaat is mij op het lijf geschreven. Ik adviseer, onderhandel en procedeer. Daarbij stel ik altijd het belang van mijn cliënt voorop en ga ik voor maximaal resultaat.

Neem contact op