U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser voor een betere en veiligere ervaring.update

Letselschade door blootstelling aan PUR

In de actualiteiten is recentelijk veel aandacht besteed aan gezondheidsklachten die mogelijk zijn ontstaan door blootstelling aan PUR-isolatie. Volgens de laatste berichtgevingen zouden er 500 mensen klachten hebben gekregen, nadat zij in aanraking zijn gekomen met PUR. Naast medewerkers uit de isolatie-branche ondervinden ook bewoners gezondheidsklachten.

TNO-onderzoek NAAR PUR-isolatie

Vanwege deze verontrustende berichten heeft de politiek en de media aandacht besteed aan de gevaren van PUR. Ook is er door TNO onderzoek verricht over de mogelijke risico’s bij blootstelling. Op dit moment is nog onduidelijk of het verband tussen de gezondheidsklachten en PUR-islolatie aannemelijk kan worden gemaakt. Vanuit de branche wordt aangestuurd op nader onderzoek.

Ontwikkelingen PUR

Utrecht Letselschade Advies houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Indien u vragen heeft over gezondheidsklachten door eventuele blootstelling aan PUR, wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Meer over blootstelling aan PUR

Heeft u of iemand uit uw omgeving te maken met blootstelling aan PUR? Neem contact op met een ervaren letselschade advocaat.


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Pierre van Geffen

Het beroep van advocaat is mij op het lijf geschreven. Ik adviseer, onderhandel en procedeer. Daarbij stel ik altijd het belang van mijn cliënt voorop en ga ik voor maximaal resultaat.

Neem contact op