U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser voor een betere en veiligere ervaring.update

Vaststellingsovereenkomst bij letselschade

Een letselschade zaak wordt doorgaans afgewikkeld middels een ‘vaststellingsovereenkomst’. In een vaststellingsovereenkomst zijn de afspraken vastgelegd met betrekking tot de getroffen eindregeling. Met deze eindregeling vindt er een definitieve afwikkeling plaats van de schade als gevolg van het ongeval. 

Onvoorziene omstandigheden

Na ondertekening van een vaststellingsovereenkomst kan de verzekeraar noch het slachtoffer op de overeenkomst terugkomen, ook al blijkt de letselschade later hoger of lager uit te vallen dan op moment van tekenen voorzien. Slechts in uitzonderlijke gevallen kan de zaak worden heropend.

Meer informatie over de vaststellingsovereenkomst bij letselschade

Juist omdat u moeilijk op een vaststellingsovereenkomst kan terugkomen, is het belangrijk dat u goed over de eindregeling wordt geïnformeerd. Utrecht Letselschade Advies kan u daarbij adviseren. Ook indien u door een rechtsbijstandverzekeraar wordt bijgestaan heeft u recht op een second opinion.


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Pierre van Geffen

Het beroep van advocaat is mij op het lijf geschreven. Ik adviseer, onderhandel en procedeer. Daarbij stel ik altijd het belang van mijn cliënt voorop en ga ik voor maximaal resultaat.

Neem contact op