U gebruikt een verouderde browser. Update uw browser voor een betere en veiligere ervaring.update

Hulpverlening bij vliegrampen

Een vliegramp is afschuwelijk. Een nachtmerrie die werkelijkheid wordt. Slachtoffers en nabestaanden moeten de zorg krijgen die nodig is.

Ervaring met vliegrampen

Utrecht Letselschade Advies helpt slachtoffers van vliegrampen om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Zo voeren wij een procedure over de oorzaak van de vliegramp in Faro.

Verder heeft Utrecht Letselschade Advies slachtoffers en nabestaanden bijgestaan bij de afwikkeling van de schade van de Turkish Airline vliegramp, de crash van Afriqiyah Airways vliegtuig in Tripoli, de Hercules ramp en de brand in een Royal Air Maroc vliegtuig.

Meer informatie over onze dienstverlening vindt u op de pagina Vliegramp & Letselschade.

Verdrag van Montreal

Voor de beoordeling van de aansprakelijkheid is het Verdrag van Montreal van toepassing. Er geldt een risicoaansprakelijkheid voor de vliegtuigmaatschappij. Onder bepaalde omstandigheden is de vliegtuigmaatschappij ook aansprakelijk bij een terroristische aanslag.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze hulpverlening bij letselschade door een vliegramp? Neem gerust vrijblijvend contact op met een ervaren advocaat. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.


Meer informatie over onze dienstverlening bij letselschade?

Pierre van Geffen

Het beroep van advocaat is mij op het lijf geschreven. Ik adviseer, onderhandel en procedeer. Daarbij stel ik altijd het belang van mijn cliënt voorop en ga ik voor maximaal resultaat.

Neem contact op