Gezondheidsklachten door slaapapneu apparaten: recht op vergoeding?

Wist u dat er in Nederland zo’n 600.000 mensen zijn die last hebben van ademproblemen tijdens de slaap? Voor ademstops tijdens de slaap bestaat een medische term: slaapapneu. U heeft dan adempauzes van minstens 10 seconden, waardoor u uiteindelijk slecht slaapt. Als gevolg hiervan kunt u overdag erg vermoeid zijn. Dit kan tot problemen leiden.

Om mensen met slaapapneu te helpen is een slaap apneu apparaat ontwikkeld. Dit apparaat zorgt voor nachtelijke beademing door middel van …

Lees verder
rechtsbijstand-bij-letselschade

Schadevergoeding tijdens de bijstand: dit moet u weten

U bent slachtoffer geworden van ongeluk: bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout. Als u hierdoor letsel heeft opgelopen, kunt u de veroorzaker aansprakelijk stellen. In de meeste gevallen is de schadeveroorzaker verzekerd en beoordeelt de verzekeraar de aansprakelijkheid. Als de wederpartij de aansprakelijkheid erkend, dan moet zij een schadevergoeding betalen. Dit is een vergoeding voor gemaakte en toekomstige onkosten, als gevolg van het ongeluk.

Als er blijvend letsel is, dan kan de schadevergoeding …

Lees verder
schade laserbehandeling

Huid verbrand na laserbehandeling: recht op vergoeding?

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor een laserbehandeling. Denk aan het verwijderen van haar op uw huid, het verwijderen van tatoeages of het egaliseren van de huid. Dit kunt u laten doen in een gespecialiseerde laserkliniek, maar ook bij een schoonheids- of tatoeagesalon.

Na een laserbehandeling verwacht u een positief effect voor uw huid. Helaas zijn er gevallen waarin mensen juist schade overhouden na een laserbehandeling. Zo kan een mislukte laserbehandeling zorgen voor …

Lees verder